linkverzameling voor een vrouw zoals jijlinkverzameling voor een vrouw zoals jijAnnaplaza
De beste linkverzameling voor een vrouw zoals jij
   
     
 Over Annaplaza

Op Annaplaza presenteren we regelmatig een selectie van de leukste en beste websites, voor een vrouw zoals jij. Heb je tips voor een onderwerp, of zag je onlangs een razend interessante, aantrekkelijke of knotsgekke vrouwensite?
Laat het ons weten, misschien doen we er wat mee in een volgende update van Annaplaza.

Annaplaza, linkverzameling van vrouwensites voor vrouwen
vrouwensite Tip van de week 23
Hij/Zij (een dialoog)
Wat is dat toch tussen man en vrouw? Die aantrekkingskracht, een uiting van oergevoel, maar soms voor de ratio totaal onverklaarbaar. en het kan ons behoorlijk bezighouden.
Van een hele andere orde is dit grappige filmpje. Wat gebeurt er als Adem en Eva helemaal alleen in het paradijs ronddolen?

Eva en Adam in het paradijs
vrouwensite Tip van de week 25
Festivaltijd
Het is zomer, tijd voor feesten en festivals. Het Oerolfestival is nog bezig, maar er staan er nog heel veel gepland. heb je al zin? Een overzicht van alle festivals vind je hier. Veel plezier.
 
vrouwensite Tip van de week 19
Cabaretplein
Elke week een nieuwe link naar een interessante of te gekke website. Deze week is het cabaretplein. Even in een dipje of gewoon zin om eens goed te lachen? Surf dan naar carbaretplein en bekijk de leukste filmpjes en shows van de beste cabaretiers en stand-up comedians, die we in Nederland hebben. Brigitte Kaandorp, Tineke Schouten, Najib Amhali en consorten zorgen ervoor dat je lachspieren flink aan het werk moeten.
vrouwensite Tip van de week 18
Designspotter
Elke week een nieuwe link naar een interessante of te gekke website. Deze week is het designspotter. Houd je van design spulletjes, dan kun je hier je hart ophalen. Van accessories tot aan meubels, van tassen tot aan huisinrichting. en van over de hele wereld. Wat denk je van deze handige en mooi uitziende Silencio? Je deur kan nooit meer onverwacht in het slot vallen.
vrouwensite Tip van de week 24
Terug in de tijd
Weet je nog hoe het er uitzag? De plek waar je lagere school stond, het dorp van je ouders? Of misschien wel de stad waar je opa en oma woonde? de grootste verzameling oude ansichtkaarten van allerlei plaatsen in nederland. Heerlijk om weer eens in die oude tijd rond te dwalen.
 
vrouwensite Tip van de week 20
Jeugdsentiment
Elke week een nieuwe link naar een interessante of te gekke website. Deze week is het Jeugdsentiment. Weet je nog wel van vroeger? Dat leuke boek, dat eerste autootje, je eerste sexboekje. Haal hier je oude jeugherinneringen op en deel het met anderen.
vrouwensite Tip van de week 21
Sex-O-Meter
Test aan de hand van je je geboortegegevens hoe het is gesteld met je libido. Maar nog belangrijker, hoe is die van je partner? Misschien heeft hij wel een hele sexy uitstraling, maar dat hoeft niet overeen te komen met zijn libido. dus test het hier.
vrouwensite Tip van de week 22
RoseysCupcakes
Heb je ook 'Veggie in Pumps' gelezen en ben je geïnspireerd geraakt? En die leuke cup cakes gezien, waarbij je het water in de mond loopt? Cup cakes, die ook nog eens helemaal eco verantwoord zijn? Geniet dan hier verder. Helaas, alleen foto's en beschrijvingen. Maar op de site kunt je ook de verkoopadressen vinden.
vrouwensite Tip van de week 27
Dutch cow girls
Als tegen hanger van het markting weblog dutchcowboys zijn nu ook de dames in de markting actief met een eigen weblog. zouden zij ons op de hoogte bengen van de laatste nieuwtjes op het gebied van vrouwen markting?
 
 Zoeken
Google
 
 
Linkpartners
Krissy.be
www.beginthier.nl
www.startje.nu
vrouw.go2.be
Doortje.be
Plaats op eKudos Plaats op del.icio.us Plaats op NUjij
   
                       
      Copyright 1998-2008 - Inhoud: - Annaplaza