linkverzameling voor een vrouw zoals jijlinkverzameling voor een vrouw zoals jijAnnaplaza
De beste linkverzameling voor een vrouw zoals jij
   
 
   

Meer voor de volle vrouw. Hoe vind zij haar kleding, een linkoverzicht van grote maten mode en veel meer...

 

 

 

 

 

 Volle vrouwen kopen sexy kleding online 
SKYnet: Maandag 3 september 2007
Vrouwen met een maatje meer kopen hun sexy kleding liever via webwinkels of postorderbedrijven. Vrouwen met een maatje meer houden niet zo van shoppen. Sexy lingerie en kleding kopen ze liever online of via postorder. Ze vinden het ook niet makkelijk om sexy en vrouwelijke kleding te vinden. Dat blijkt uit een rondvraag van postorderbedrijf Neckermann bij 3000 vollere vrouwen. De ondervraagde vrouwen hebben maat 44 of meer. Ze klagen erover dat mode voor grote maten vaak ouderwets en truttig is, waardoor het shoppen meer tijd kost. Bovendien is de kleding duurder. Ruim zestig procent van de dames vindt zichzelf modebewust en besteedt veel aandacht aan het uiterlijk. Op de terugkeer van de legging, de triangelbikini, superhoge hakken en minirokjes zitten ze echter niet te wachten. Ze zouden het appreciëren mochten de modeontwerpers wat meer rekening houden met volle vrouwelijke vormen.
Verder lezen...

 Hongerige mannen willen volle vrouwen 
(Bron: British Journal of Psychology)
Welke vrouw vindt u het aantrekkelijkst? Als u kiest voor de mollige vrouw op de afbeelding, is de kans groot dat u toe bent aan een stevige maaltijd (als u tenminste een man bent).
Britse onderzoekers verzamelden 61 mannelijke studenten in de mensa en lieten hen zwartwitfoto’s beoordelen van vijftig vrouwen. Allen droegen dezelfde nauwsluitende kleding en de gezichten waren niet te zien. Wat bleek? Mannen met een rammelende maag voelden zich vaker aangetrokken tot zwaardere vrouwen. Mannen die al hadden gegeten, voelden zich daarentegen vooral aangetrokken tot slanke, welgevormde lichamen. Deze resultaten komen overeen met de bevindingen van antropologisch onderzoek: in samenlevingen waar voedseltekort heerst, vallen mannen op dikkere vrouwen. Een mollige vrouw toont immers impliciet dat ze voldoende voedsel tot haar beschikking heeft, en dat biedt meer kans op gezond nageslacht. Daar waar eten in overvloed is, geldt slank juist als algemeen schoonheidsideaal. Toch vallen ook westerse mannen weer even op dikkere vrouwen zodra ze honger krijgen: kennelijk is het een ingebouwd psychologisch mechanisme. Hoe vaker een man zich hongerig voelt, hoe vaker dat mechanisme in werking treedt. Vandaar dat mollige vrouwen het juist in woestijngebieden goed doen.

Verder lezen...

 Een fascinatie voor dikkerds  
Een recensie over het boek van Hanneke Groenteman - Dikke Dame
De Bezige Bij. €14,90 geschreven door Corrie Verkerk

Hanneke Groenteman is dik. En ze wil het weten, want ze schreef er alweer een boek over. Dikke Dame gaat over het gevecht met het dieet, maar ook over de fascinatie voor de Dikke Dames van de kermis, van wie er eentje Henk heette. Weightwatchers, alleen maar eieren, Atkins, groentesappen en ooit - ik beken het met de nodige gêne - het enige, echte Demis Roussos-dieet. Kilo's afvallen en weer aankomen, de weegschaal de deur uit doen, maar toch elke dag voor de spiegel. Het jojo-effect. Het is het lot - of beter gezegd het leed - van iedere dikke(re) dame. Hanneke Groenteman schreef er al eerder over in Doorzakken bij Jamin. En nu is er dan Dikke Dame. Over haar eigen dikke dame-zijn, maar vooral ook over de Dikke Dame van de kermis. Als meisje van acht zag ze haar voor het eerst: Big Edda. 'Zij eet, klonk het, tien broden per dag en daarop vijf pakjes roomboter.' Hanneke raakte gefascineerd. Zelf worstelde ze ook met die kilo's. 'Ik vond mezelf dik, dweepte met dun.'
Verder lezen...

 Dagboek van een dikke dame 
Op Vrouw.nl schrijft Monique een weblog...
Wanneer ik in de spiegel kijk zie ik een karikatuur van de vrouw die ik eens was. Verborgen onder een laag vet schuilt daar mijn ware ik ergens. Verstopt voor de boze buitenwereld en nu pas weer in staat om de aandacht op zichzelf te richten. Het wordt hoog tijd ook! Enige rust in mijn leven en dus ook in mijn hoofd, zorgt ervoor dat ik besloten heb weer te gaan lijnen. Ik zeg met nadruk 'weer' want Jojo is door de jaren heen my middle name geworden..
Verder lezen...

 Big is beautiful  
Het tijdschrift dat vrouwen met een maatje meer een hart onder de riem steekt.
‘Big is beautiful’, dat is gemakkelijk gezegd. Maar jezelf écht mooi vinden in een wereld waarin slank de norm is, dat valt niet mee. Ook wij weelderige vrouwen zijn vaak doordrenkt van het eenzijdige slanke schoonheidsideaal. En het idee dat dit superieur is. Ik ben ervan overtuigd dat we onszelf (en onze omgeving) daarmee tekort doen. Acceptatie en liefde voor jezelf, daar moet je altijd aan werken. En dat wens ik ook iedereen toe. Liefde voor jezelf, liefde voor je dierbaren en liefde ván je dierbarenen
Verder lezen...


Terug naar Annaplaza-home,
de beste linkverzameling voor een vrouw zoals jij!

 
 
 Zoeken
Google
 Over Annaplaza
Op Annaplaza presenteren we regelmatig een selectie van de leukste en beste websites, voor een vrouw zoals jij. Heb je tips voor een onderwerp, of zag je onlangs een razend interessante, aantrekkelijke of knotsgekke vrouwensite? Laat het ons weten, misschien doen we er wat mee in een volgende update van Annaplaza.
Terug naar Annaplaza-home
vrouwensites
Volle vrouwen
Mode voor een maatje meer

Granddiva
Ulla Popken
Bagoes
Bellagrandemode
Big Size Store
Bigger babes
Big mama nana
Kledingsprookjes
Dream clothes xxl
Merunisha Moonilal
Maatjeplus
Sunnycolors

Jeans voor een maatje meer

De-broekenparty
De spijkerbroek

Lingerie voor volle vrouwen

Senzas queensize
Elegencia
XL Lingerie
Lingerie specialist
Nickys Lingerie
Syl design
XL4you erotische lingerie

Postorder online grote maten

Bon Prix (t/m 56/58)
Klingel
Wehkamp
Miss Etam plus
Neckermann
Otto

Tijdschriften

Bigisbeautiful
[d]IK

Linkpagina's
Grotematen.startpagina
Mollige-vrouwen.startkabel
 
 



 
 
 
   
                       
      Copyright 1998-2008 - Inhoud: - Annaplaza