linkverzameling voor een vrouw zoals jijlinkverzameling voor een vrouw zoals jijAnnaplaza
De beste linkverzameling voor een vrouw zoals jij
   
 
   

Worstel je met je gewicht? Is de weegschaal niet je grootste vriend? zoek je steun of begeleiding bij het afvallen? en wil je weten wat gezond en verantwoord is? Hier is een grote hoeveelheid informatie rond afvallen en lijnen voor jou verzameld.

 

 

 

 


 Hoe is overgewicht te voorkomen 

Van de Kring apotheek
Eten en drinken leveren de energie die het lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren en bewegen. Voor een gezond gewicht en dus ter voorkoming van overgewicht, moet er een evenwicht zijn in de hoeveelheid energie die de voeding levert en de hoeveelheid energie die het lichaam verbruikt. De energiebehoefte verschilt van persoon tot persoon. De hoeveelheid energie die verbruikt wordt, hangt namelijk af van verschillende factoren: geslacht, leeftijd, gewicht, hoeveelheid beweging en de duur en zwaarte van de inspanningen die verricht worden. Overgewicht kan dus worden voorkomen door een juiste samenstelling van uw voeding. Uw voeding moet zo zijn samengesteld, dat het lichaam precies voldoende bouw en brandstoffen naar binnen krijgt om goed te kunnen functioneren. Belangrijk is dat de voeding gevarieerd is en dat er niet te veel tussendoortjes worden genuttigd. Ook kunt u beter geen maaltijden overslaan en niet te veel alcohol drinken. Alcohol bevordert namelijk de eetlust. Ook lichaamsbeweging draagt bij aan voorkoming van overgewicht en een algemeen betere gezondheid. Op de internetsite van het Voedingscentrum: www.voedingscentrum.nl kunt u uitgebreide informatie vinden over onder andere de verschillende energiebehoeften (uitgedrukt in calorieŽn) per persoon en een caloriechecker.
Verder lezen...

 Voorkom een eetbui door het eten van biscuitje 

(Nu.nl gepubliceerd op 09-03-2008)
Wie snel de neiging heeft om te overeten, kan het beste biscuitjes in huis halen als snack. Biscuitjes nodigen het minst uit tot overeten, blijkt uit onderzoek. Pascalle Weijzen van de Wageningen Universiteit onderzocht hoe lang het duurt voordat mensen genoeg krijgen van een bepaalde smaak tijdens het eten. Het ouderwetse theebiscuitje blijkt het beste koekje te zijn voor overeters: het nodigt namelijk niet uit tot dooreten. Volgens de onderzoekster is de droge smaak van het biscuitje de reden; mensen hebben daardoor geen behoefte aan meer. Ook de smaak van pure chocolade blijkt overeten te voorkomen. 'Dat komt door de uitgesproken, sterke smaak: daar hebben mensen snel genoeg van', aldus Weijzen. Aan het onderzoek deden zeshonderd mensen mee.
Koekjes met suiker en een melkchocoladelaagje blijken het meest uitnodigend om allemaal achter elkaar op te eten. Bron: NU.nl

Verder lezen...

 Vrijgezel kampt met overtollige kilo's  

(Nu.nl - 11 maart 2008)
De helft van de Nederlandse vrijgezellen heeft overgewicht. De meeste van hen denkt gezonder te leven en te eten als hij of zij wel een relatie zou hebben. Dit is gebleken uit een enquÍte van Singlessite.nl, waarin is gekeken naar de leefstijl van vrijgezellen. De meeste vrijgezellen blijken redelijk gezond te leven, maar toch heeft de helft van de vrijgezellen overgewicht. Bij een kwart gaat het om een paar kilo te veel, bij de rest is er sprake van serieus overgewicht. Hier wat feitjes over de vrijgezellen: - Chocolade blijkt de grootste verleider te zijn bij lekkere trek in vrijgezellenland. - Ruim 70 procent van de vrijgezellen zegt elke week te sporten. - Bijna 80 procent kiest bewust voor lichtproducten. - Bijna de helft neemt regelmatig voedingssupplementen zoals vitaminepillen.
Verder lezen...

 Overgewicht 
Voedingscentrum over overgewicht en gezond afvllen.
In Nederland heeft ruim vijfenvijftig procent van de mannen en ruim veertig procent van de vrouwen overgewicht. Iemand heeft overgewicht wanneer zijn of haar lichaamsgewicht risicoís oplevert voor de gezondheid. Overgewicht vergroot de kans op onder meer diabetes, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. Bij overgewicht is het belangrijk in elk geval niet mťťr aan te komen. Afvallen kan het beste door een gezond eetpatroon met weinig calorieŽn, in combinatie met voldoende beweging.
Verder lezen...

 Hoe je snel puur vet kan verbranden en dus afvallen 
Geplaatst op www.afvallen-voeding.nl
Als je probeert af te vallen, je gewicht stabiel houden, of het sculpturen van je lichaam, dan probeer je waarschijnlijk uit te vinden wat de beste manier is om vet te verbranden. Je wilt weten wat je kan doen om het vet verbrandingsproces meer efficiŽnter kan laten verlopen.
Er is een manier om je lichaam te transformeren in een efficiŽnt vetverbrandende afval-machine, maar dit gebeurt niet voor niets. De hamvraag is "ben je bereid het werk te verrichten, als je eenmaal weet hoe je efficiŽnt vet kan verbranden, dat noodzakelijk is?" Het vergt namelijk wel enige inspanning van jouw kant. Inspanning? Wat voor inspanning dan wel? Wel, er is geen wonderpil of supplement die je lichaam vet laat verbranden zonder enige inspanning van jouw kant. Er zijn wel voedingssupplementen die je helpen om het proces efficiŽnter te laten verlopen.
Voor het doel van het artikel blijven we bij de basis. Om je lichaamsvet kwijt te raken moet je eerst een balans zien te vinden tussen diŽten en bewegen wat voor jouw werkt. Ahh, bewegen - ja, daar komt het - is de magische sleutel om puur lichaamsvet te verbranden. We beginnen met een aantal wetenschappelijke feiten. Gedurende de eerste 15-20 minuten van je training gebruikt je lichaam de opgeslagen koolhydraten als brandstof. Na deze periode gaat je lichaam over op het aanspreken van je vetreserves. Dit houdt in dat je minstens 20 minuten moet bewegen om je lichaam vet te laten verbranden. Als het je doel is om te afvallen, moet je aan een aantal dingen denken. Je moet zeker weten dat vet aan het verbranden bent in plaats van spieren.
Nu zul je misschien denken "wat maakt dat nou uit? gewicht is gewicht en dat moet naar beneden, niet?"
Dit is de grootste fout die je kan maken.

Verder lezen...

 

Meer over volle vrouwen en mode voor een maatje meer...

Terug naar Annaplaza-home,
de beste linkverzameling voor een vrouw zoals jij!

 
 
 Zoeken
Google
 Over Annaplaza
Op Annaplaza presenteren we regelmatig een selectie van de leukste en beste websites, voor een vrouw zoals jij. Heb je tips voor een onderwerp, of zag je onlangs een razend interessante, aantrekkelijke of knotsgekke vrouwensite? Laat het ons weten, misschien doen we er wat mee in een volgende update van Annaplaza.
Terug naar Annaplaza-home
Gratis online afvallen

Valtaf
Weegclub
Samenaandelijn

Begeleid afvallen (niet gratis)

Streep je slank
Dieetlijn
Slank-klup
Weightwatchers

forums rond afvallen

forum jojoclub
Opdieet forum
Dieetforum
Santeonline

Informatie rond afvallen

Jojoclub-afslanken
Valtaf
Afvallen-weblog
Tipsbijafvallen
Voedingscentrum

Afvallen-voeding
Gezondheids rubriek
Alle dieŽten op een rij
Startafvallen

Bewegen
Sportjefit
Jouwbeweegmaatje
Testen
Body mass meter
Caloriechecker
Bewegings test
Eet jij gezond?
Spel met de schijf van vijf
Dieetrecepten

Lekker slank recepten
recepten van Weightwatchters

Operatieve ingrepen
Weight Loss Surgery
Info maagband
Uitleg div.ingrepen
 
  
 
 
   
                       
      Copyright 1998-2008 - Inhoud: - Annaplaza